Video Tentera Amerika Hapuskan Makhluk Gergasi Persis Obor-Obor Di Padang Pasir New Mexico

Video Tentera Amerika Hapuskan Makhluk Gergasi Persis Obor-Obor Di Padang Pasir New Mexico | Sebuah video yang dimuat naik di YouTube, jadi perbincangan hangat ramai orang. Video itu menunjukkaan sebuah pesawat jet pejuang Amerika Syarikat (AS) menghancurkan sebuah objek mirip 'obor-obor' yang didakwa raksasa alien di sebuah padang pasir di New Mexico.

Dalam video itu kelihatan, pesawat jet pejuang tentera AS terbang wilayah Durango, New Mexico, Amerika Syarikat. Dalam video itu, juga ada dua tentera AS yang menyaksikan adegan itu. Pesawat jet pejuang AS yang kemudian menjatuhkan bom ke arah objek misteri tersebut. Menurut orang yang memuat naik video, memberikan keterangan tertulis. 

"Mei 2014, sebuah makhluk raksasa 'alien' ditemui di padang pasir New Mexico (area Durango).

"Tentera AS menghantar (pesawat) Tentera Udara untuk menghapuskan ancaman tersebut. Ini adalah satu-satunya maklumat yang kami dapatkan dari kenalan kami, "penjelasan keterangan di video itu.Sumber: Diarishare
2 Komentar untuk "Video Tentera Amerika Hapuskan Makhluk Gergasi Persis Obor-Obor Di Padang Pasir New Mexico"

Nk menipu x beragak.. Tgk la gambar tentera blah kanan tu.. Nmpk sgt video edit.. Kalau obor2 tu kne kepala tentera tu.. Tu bkn jauh.. Tu ats kpala tentera tu je.. Tipu x bragak..

Stuju! x)

Back To Top